Hogyan vásároljunk szőnyeget?

Mielőtt szőnyeget választasz, erre figyelj oda!
2017.06.16.
Trend padló középszőnyeg
Szőnyeg tisztítás otthon
2018.08.10.
Mind

Hogyan vásároljunk szőnyeget?

A kezdetekben még olyan sok kérdés kavarog a fejünkben. Milyen legyen a kiválasztott szőnyeg? Ebben a cikkünkben összegyűjtöttük a legfőbb szempontokat.

A típus

Gondoljuk végig, hogy hová szeretnénk elhelyezni a szőnyeget.  Egy hálószobai és gyerekszobai szőnyeg között sok különbség van. Az anyagösszetétel a későbbiekben sokat fog számítani a szőnyeg élettartalmát tekintve.

A méret

Mérjük fel az igényeinket. Futószőnyeget szeretnénk vagy méretre vágottat? Egész szobát beterítő szőnyegnél mérjük le a szobát és határozzuk meg hány négyzetméter szőnyegre lesz szükségünk.

Szín és minta

A bútorok és a falak színvilágával figyelembe véve válasszuk ki a legszebb szőnyeget a szobába. A lakás dísze lesz. A merészebb, extravagánsabb szőnyeggel pedig 100%, hogy trendi lesz az otthonod!

Kiegészítők

A méretre vágott szőnyegeknél a padlón való csúszkálás előfordulhat. Azért, hogy ne kelljen mindig igazgatni a szőnyeget és ne legyen baleset veszélyes, gondoskodjunk az alátétről. Lépcsőknél speciális, akár egyedi gyártású lépcsőszőnyeget válasszunk. A méretre levágott szőnyegeket,futószőnyegeket ajánlott beszegni, amivel a szőnyeget még esztétikusabbá varázsoljuk, nem utolsó sorba pedig időt állóbb lesz.

Kérj árajánlatot tőlünk!  Mi mindenben partnerek vagyunk, hogy Neked legyen a legszebb otthonod!

Kérdésed lenne?

Írj nekünk a padlotanacsadas@trendpadlok.hu címre vagy kérd HOME SERVICE szolgáltatásunkat!

Nagyszerű, elolvastad! Oszd meg a világgal is! 😉

Comments are closed.