Kedves Látogató!

Tudjuk, hogy a bemutatkozó oldal lényege, hogy leírjunk minden olyan érdekes vagy érdektelen dolgot benne, hogy már több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a meleg burkolatok terén, végigéltük, míg bevezették a piacon a laminált padlókat, persze annak idején még forgácslap belsővel nem HDF-el na és persze ragasztós változat és nem ezek a ma is használt különbözők puccos klikk rendszerrel. 🙂

Azt mikor még a padlószőnyegek hátulján hab alátét volt és azt is, amikor pár évvel később a padlóról kaparhattuk fel a habot, mikor a szőnyeget lecserélték.

Vagy elmondhatjuk azt is, amikor rájöttünk, hogy a legnagyobb ellenségünknek sem ajánlanánk a tiszta műszálból készült darabszőnyeget, mert úgy fogja a gyöszt, hogy négykézláb kefélheted, akkor sem jön le.

Na meg persze ide írhatnánk azt is, hogy ez a sok év alatt találkoztunk már a legkülönfélébb padlóburkolási munkálatokkal, mint például a szőnyegezés, lépcsők burkolása, közületek laminált padlózása bla bla bla…

De akkor hogyan is érthetnéd meg, hogy miről is szól a munkánk és miben is vagyunk mások?

Hát pont ez az …sehogy.

Ezért nézzük egy kicsit más megközelítésből.

Az üzletvezetés és padló eladási tehetségünk már tinédzserkorunkban megmutatkozott, hisz akkoriban élveztük, hogy a szüleink által vezetett első bajai szőnyegáruházban imádtunk bent lenni és a betérő emberekkel társalogni, segíteni nekik a megfelelő választásban.

Egy kép rólunk akkoriból… nevetni nem ér 😀

 

Mára így már padlótanácsadással, lakberendezési ötletekkel, kivitelezési munkálatokkal lebonyolításával támogatjuk ügyfeleinket, és ha valaki elmondhatja magáról, hogy azt csinálja, amit szeret, akkor azok MI vagyunk! 

 

Reméljük, minél előbb találkozhatunk veled! 😉

 
Szeretettel: Anikó & Adrienn