Kedves Látogató!

Tudom, hogy a bemutatkozó oldal lényege, hogy leírjak minden olyan érdekes vagy érdektelen dolgot benne, hogy már több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem a meleg burkolatok terén, végigéltem, míg bevezették a piacon a laminált padlókat, persze annak idején még forgácslap belsővel, nem HDF-el, na és persze a ragasztós változatot és nem ezeket a ma is használt különbözők puccos klikk rendszereket 🙂

Azt, mikor még a padlószőnyegek hátulján hab alátét volt és azt is, amikor pár évvel később a padlóról kaparhattuk fel a habot, mikor a szőnyeget lecserélték.

Valamint elmondhatom azt is, amikor rájöttem, hogy a legnagyobb ellenségemnek sem ajánlanám a tiszta műszálból készült darabszőnyeget, mert úgy fogja a gyöszt, hogy négykézláb kefélheted, akkor sem jön le.

Na meg persze ide írhatnám, hogy a sok év alatt találkoztam már a legkülönfélébb padlóburkolási munkálatokkal, mint például a szőnyegezés, lépcsők burkolása, közületek laminált padlózása…. bla bla bla…,de akkor hogyan is érthetnéd meg, hogy miről is szól a munkám és miben is vagyok én más?

Hát pont ez az …sehogy.

Ezért nézzük egy kicsit más megközelítésből.

Az üzletvezetési és padló eladási tehetségem már tinédzserkoromban megmutatkozott abban,hogy a szüleim által vezetett első bajai szőnyegáruházban imádtam bent lenni és a betérő emberekkel társalogni, segíteni nekik a megfelelő választásban.

Egy kép rólam és nővéremről akkoriból… nevetni nem ér 😀

 

Mára már padlótanácsadással, lakberendezési ötletekkel, kivitelezési munkálatok lebonyolításával igyekszem segíteni ügyfeleimet, és ha valaki elmondhatja magáról, hogy azt csinálja, amit szeret, akkor az ÉN vagyok!  

Remélem, minél előbb találkozhatok veled is! 😉

Szeretettel: Anikó