A piros szín figyelemkeltő hatású
Milyen színeket válasszunk otthonunkba?
2018-09-20
Vineo vízálló designpadlók
Vízálló padló-Wineo
2018-10-05
Mind

Mivel burkoljunk?

A fa parketta minden helységben tökéletes

A fa parketta minden helységben tökéletes

Természetes hatásuknak köszönhetően Még mindig nagyon népszerűek a fa- vagy fahatású burkolatok. De vajon melyik mellett érdemes letenni a voksunkat?

Tömörfa parketta- természetes hatás.

Tömörfa parketta- természetes hatás.

Tömörfa parketta: természetes hatás
A valódi faparketta erőteljes rajzolatú, „élő” anyag, amely otthonossággal, melegséggel tölti meg a helyiséget. Kiválasztásánál elsősorban a keménység és nem a vízállóság a döntő, hiszen utóbbit nem az anyag minősége, hanem a lakk fedése biztosítja. A parketta ugyanakkor egy hosszú élettartamú melegburkolat, felújítás során elég a felületi lakkot lecsiszolni, majd újrakenni. Egy jó lakk gyönyörűen beszívódik a fa rostjai közé, és elevenné teszi, vagyis nem mindegy, mit választunk. A vizes diszperziós lakkokban például egyáltalán nincs kipárolgó szerves oldószer, illetve más egészségre ártalmas kemikália, jól nedvesítik az anyagot, sőt a vízálló verziókat akár vizes helyiségekben is használhatjuk.

 

 

 

 

A fa parketta melegséggel tölti meg a helyégeket.

A fa parketta melegséggel tölti meg a helyégeket

 

Laminált padló: egyszerű lerakás

Laminált padló a lakás szinte bármely helyiségében alkalmazható: nappaliban, hálószobában, de akár étkezőben, folyosókon is.Ma már léteznek olyan változatok is, amit nyugodtan lerakhatunk konyhába, fürdőbe is. (Az illesztések mentén vízzáró tömítőt kell alkalmazni.) A lerakás nagyon egyszerű, akár házilag is megvalósíthatjuk, hiszen a panelek korszerű klikkes rendszerének köszönhetően csak össze kell illeszteni az elemeket. Megfelelő ápolás és használat mellett a laminált padló nagyon sokáig megőrzi szépségét, és karbantartás sem szükséges. Míg a fapadlók, parketták lakkrétegét időnként fel kell újítani, addig a laminált padlónál ez nem jelent gondot.

Válaszd ami tetszik 😊 Mi pedig segítünk Neked bármelyik ötleted megvalósításában!

Írj nekünk a padlotanacsadas@trendpadlok.hu címre vagy kérd HOME SERVICE szolgáltatásunkat!

Nagyszerű, elolvastad! Oszd meg a világgal is!

Comments are closed.