Vízálló padló-Wineo

A fa parketta minden helységben tökéletes
Mivel burkoljunk?
2018.09.28.
Laminált padló
2019.03.12.
Mind

Vízálló padló-Wineo

Vineo vízálló designpadlók

Vineo vízálló designpadlók

A Wineo cég 1991 óta vezető szerepet tölt be a laminált padló piacon. A folyamatos fejlesztéseknek és újításoknak köszönhetően a felülete nagyon ellenálló, vízálló és tartós.
A Wineo Klikkes Dizájnpadlója bármelyik helyiségbe ideális választás. A gyerekszobákban leejtett játékoknak épp úgy ellenáll, mint a fürdőszobák nagyobb nedvességének. Felülete kellemes, rugalmas, elnyeli a lépések hangját és meleg érzetet áraszt, épp ezért a nappali szobákat is otthonosabbá teszi. A Klikkes Dizájnpadló lerakása egyszerű, szakképzettséget nem igényel.
A Wineo forradalmian új, egyedi, klikkes technológiájával gyerekjáték az elemek egymáshoz illesztése, és még ragasztóra sincs szükség.
Rendkívül sokoldalú környezetben alkalmazható, padlófűtéshez is alkalmas. Minden felület antisztatikus és impregnált csatlakozással készül, emiatt akár vizes helyiségekbe is rakható:
nappali, konyha, gyerekszoba, fürdőszoba, iroda, közösségi tér, télikert, belső uszoda, vendéglátó helyek, szállodák minden helyiségében megállja a helyét.
Antiellergén felületű és antisztatikus, Könnyen el lehet a szennyeződéseket távolítani és tisztán tartani.
A több, mint 150 szín/ minta variációból biztosan mindenki megtalálja az ízlésének legmegfelelőbb padlót. A famintán túl különleges homogén magasfényű kivitel is kapható!
Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet 🙂

Írj nekünk a padlotanacsadas@trendpadlok.hu címre vagy kérd HOME SERVICE szolgáltatásunkat!

Nagyszerű, elolvastad! Oszd meg a világgal is!

Comments are closed.