Magasfényű padlók
2017-05-07
Fa padlóburkolat, mire vigyázzak?
2017-05-12
Mind

Minőségi padlóburkolat fával

  • Felújítasz, esetleg építkezel?

  • Még nem döntötted el milyen burkolatot válassz az otthonodba?

Akkor a legjobb helyen jársz!Itt most minden kérdésedre választ fogsz kapni.A padlók széles választékát kínáljuk Neked a honlapunkon és bemutatótermünkben vagy segítünk neked Home Service szolgáltatásunkkal is!

A fapadlóról

Ez a padlóburkolat”A” megoldás azok számára, aki értékelik a kifinomult burkolatokat és elvárják a kiváló minőséget. Mint azt mondják, a szépség az egyszerűségben rejlik. A fapadló növeli a ház szépségét, a belső tereket elegáns hellyé varázsolja. Anyaga természetességet, melegséget hoz az otthonunkba. Hosszú távon nagyon jó befektetés, hiszen a karbantartási költsége igen alacsony. Karbantartásra is csak akkor van szükség, hogyha idővel veszít fényességéből. Más típusú burkolatok esetében a karbantartás sajnos nem mindig jöhet szóba, mert az eltört vagy megrepedt.

Előnyei

A divatok jönnek és mennek, de a fa örök.A természetesen szép rajzolata otthonunkba melegséget sugároz. Válaszd bármelyik fajtáját, az esztétikus megjelenésével nem csak téged, de a barátaidat is levesz a lábáról.

A fapadló könnyen karbantartható. A fapadló nem olyan kemény, mint a beton vagy a csempe. Egészen biztos, hogy nem lesz kemény hatása. Felületét könnyen lehet tisztítani így a kisgyerekek is kényelmesen és biztonságosan játszhatnak a padlón.

Foltállóság: Szennyeződés esetén a folt könnyedén eltávolítható, az nem hagy nyomot maga után. Tisztítása könnyedén megoldható, a zsíros foltok vagy a por nagyon egyszerűen eltávolítható,mert a felülete szépen törölhető.

A fa parketta érzetre melegebb, mint a többi burkolat. Ezen felül padlófűtéshez is használható.padlófűtésről bátran kijelenthetjük, hogy méltán vált népszerűvé az építkezők körében. Ez a fajta fűtés úgynevezett sugárzó hőt ad, ami jót tesz a hőérzetünknek, ezáltal 1 -2 C°-kal alacsonyabb hőmérsékletű helyiségben is ugyanolyan jól érezzük magunkat, mint a melegebb radiátoros szobában. A fapadló lapjainak nagyobb a hőtárolási képessége, így a hidegebb őszi-téli napokon is melegséget áraszt a fapadló.

A fapadló anyagát tekintve antisztatikus anyagból készül. Az elektrosztatikus feltöltődés legfőbb forrása maga az ember mozgás közben, kellemetlenség kategóriába tartozik például az apró csípés. A nagyobb veszély és a kár forrása a modern technológia által bevezetett, kisülésre érzékeny elektronikus alkatrészek, berendezésekkel a környezetünkben.

Felhasználási területei lehetnek lakó házak, közületek-üzletek, vendéglátó egységek, hotelek-, sportcsarnokok egyéb sportlétesítmények.A fapadló burkolatot választva ezeket a tereket mind otthonosabbá, mind kellemesebb terekké tudjuk varázsolni. A nagy forgalmú helyiségekben sem kell lemondanunk a laminált padlókról. Minőségi termék, sérülésekkel szembeni nagyfokú ellenállóképesség és kopásállóság jellemzi. A fa melegségével ezeket a tereket élettel tudjuk megtölteni. A nagy tereknek köszönhetően a fapadló burkolatok igazán látványosan tudnak érvényesülni. Jó döntés hosszútávra is!

+ 1 ok, amiért érdemes fapadlót választanod

Mint az kiderült a fapadlóburkolat jelentősen hozzájárul otthonunk stílusához és a lakhelyünk melegségéhez egyaránt. A fapadló egyedi igényeknek is megvalósít. Szabad utat enged a különleges ötletek megvalósításához. Az intarzia padlókkal a padlóba művészetet csempészhetünk. Miért jó? A kivételes padlóburkolat egyedi, rendkívül látványos lesz. Segít az adott teret egyedivé varázsolni.

 

Kérj árajánlatot tőlünk! Segítünk Neked, hogy mit, hogyan, mennyiért! Mi mindenben partnerek vagyunk, hogy Neked legyen a legszebb otthonod!

Kérdésed lenne?

Írj nekünk a padlotanacsadas@trendpadlok.hu címre vagy kérd HOME SERVICE szolgáltatásunkat!

 

Nagyszerű, elolvastad! Oszd meg a világgal is!

Comments are closed.