Virág mintás tapéta 22022

Virág mintás tapéta 2201
Virág mintás tapéta 22021
2020.07.03.
Virág mintás tapéta 22023
Virág mintás tapéta 22023
2020.07.03.
Mind

Virág mintás tapéta 22022

30 490 Ft bruttó

A virág mintás tapéta kiváló választás lehet, ha egy igazán modern tapétával szeretnéd feldobni a hangulatot. Válogathatsz a különleges mintákból, színekből és megtapasztalhatod a virág mintás tapéta különleges varázsát!

A tapéta csak tekercsre rendelhető!

Szállítás: 4-5 munkanap

Cikkszám: Amazzonia 22022 Kategóriák: , ,

A virág mintás tapéta kollekciónk széles választékot és szép színeket tartalmaznak, amelyek sokoldalúak és bármilyen helyiségben alkalmazhatóak. A pasztel színeken át a természetes árnyalatokig és mintákig mindenki megtalálhatja az igazit!


Virág mintás tapéta tulajdonságai:

Szélesség: 53 cm

Hosszúság: 10,05 m

Mintaillesztés: 60 cm

Kiszerelés: tekercs


Hogyan kell felhelyezni Virág mintás tapétát?


Ki az a Cristiana Masi?

Építész, tervező és kreatív tanácsadója a Pharato S.R.L cégnek. Cristiana Masi tapasztalt munkatársak támogatásával kollekcióba önti a klasszikus formatervezés kifinomultságát és eleganciáját. Mely olasz művészi innovációval kombinálva csodálatos tapéta kollekcióban nyilvánul meg. A tapéta kollekciók számos és jól felismerhető sajátosságokkal rendelkeznek. A klasszikus olasz stílust keveri a modern dombornyomott tapétákkal, melyeket innovatív és elegáns színekkel kombinál. A tapéta inspirációk általában a divatvilággal a tervezéssel, az építészettel és a dekorációval kapcsolatos aprólékos kutatásokból és ismeretekből származik. Persze elengedhetetlen a vágyak és igények figyelembevétele. Minden országnak más-más stílus, más-más struktúra tetszik. A tapéta kollekció tervezésekor ezt is figyelembe veszi. A design mellet a színek is meghatározóak. A divatbemutatók és stílusmagazinok követésével mindig a trendeknek megfelelően használja egy egy tapéta kollekciónál a színeket. A tervező dekódolja a színeket és megjeleníti őket a tapétákon.


További tudnivalók abban az esetben, hogyan tisztíthatod a virág mintás tapétádat. Amelyik jelzést látod a tapétán, úgy kell eljárnod:

Szivacs
szivacs

Ez a jel azt jelenti, hogy puha nedves szivaccsal eltávolítható a ragasztó felrakáskor, anélkül, hogy megsérülne a tapéta.Ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan szivaccsal tisztítható.

 

 

Mosható

mosható

 

Ahol ez a szimbólum látható, azokról a tapétákról szappanos  vízzel el lehet távolítani a szennyeződéseket. Az olajok, zsírok és oldószer alapú foltok valószínűleg nem eltávolíthatóak.

 

 

Extrán mosható

extrán mosható

 

Nedves ruhával és szappanos vízzel  letörölhető a legtöbb szennyeződés a tapétáról. Néhány zsíros folt eltávolítható ha azonnal foglalkozol vele!

 

 

Súrolás álló

súrolás álló

 

Ez a fajta tapéta bírja legjobban a tisztítást. Szivaccsal vagy puha kefével, mosó és súrolószerrel is karbantartható. Az olajokat és zsíros foltokat is el tudjuk távolítani a tapétáról, ha azonnal foglalkozunk vele!


A virág mintás tapéta gyártójáról:

A Pharato SRL az egyik legfontosabb tapétagyártó cég Olaszországba. A céget Mario Masi alapította 1985-ben. A Pharato SRL rengeteg fejlesztésen ment át azóta gépparkját illetően.  Modern nyomdai gépeket, dombornyomó és szóróezközöket vásárolt. Masi úr különös figyelmet fordított a külföldi piacokra. Vitathatatlan szakértelme és tapasztalata ezen a területen lehetővé tette a saját vállalkozásának sikereit az elmúlt években és manapság.

Minta

Mintás, Virágos

Stílus

Mintás, Virágos

Színek

Barnás árnyalatok, Feketés árnyalatok, Kékes árnyalatok