Platinum Glam fekete fehér marhabőr szőnyeg

Platinum fly 110 grey silver marhabőr szőnyeg
Platinum Fly 110 Grey/Silver marhabőr szőnyeg
2022.08.26.
Platinum glam blue gold marhabőr szőnyeg
Platinum Glam Blue/Gold marhabőr szőnyeg
2022.08.26.
Mind

Platinum Glam fekete fehér marhabőr szőnyeg

59 600 Ft90 000 Ft bruttó

A Platinum Glam fekete fehér marhabőr szőnyeg 100%-ban eredeti, kiváló minőségű marhabőrből készül, különösen könnyen tisztítható, pórszívóval és nedves törléssel.

Szállítási idő: 5-10 munkanap

 

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Platinum Glam fekete fehér marhabőr szőnyeg, szőrme egyedülálló, így eltérések lehetnek a színében és textúrájában. Ez minden szőnyeget egyedivé tesz, mivel nincs két egyforma bőr.


Platinum Glam fekete fehér marhabőr szőnyeg tulajdonságok:

  • Anyagösszetétel: 100% marhabőr
  • Súly: 940 g/m2
  • Magasság: 8 mm

Tisztítási és kezelési útmutató

Szőnyeged szépségének megőrzése és hosszú élettartamának biztosításának érdekében elengedhetetlen a napi, illetve a folyamatos porszívózás. A Felületi szennyeződések (porszemcsék vagy állatszőrök) így könnyen eltávolíthatók, egészen addig, míg mélyen be nem ágyazódnak az szőnyeg szövetébe. Ügyelj arra, hogy a szőnyeg porszívózása során ne használd a porszívó kefés kiegészítő fejét, mert a szálakat ezzel roncsolhatod.

A hosszú szálú szőnyegeket rendszeresen ki kell rázni, hogy a szennyeződések ne ülepedjenek le a szálak tövéhez.

Nagyon fontos, hogy a szőnyeget azonnal, a szennyeződést követően kezelésbe vegyük.
A tisztítás során mindig fehér, tiszta pamut kendőt használj, a foltot itasd fel és soha ne dörzsöld szét!
Addig ismételd ezt az eljárást, amíg a szennyeződés végleg eltűnik.

Sose használj sok vizet a tisztításkor – ez hatványozottan igaz a viszkóz- és a szizál szőnyegek esetében. A túlzott vízhasználat a szőnyeg deformálódását és vízfoltok kialakulását okozza.

A tisztítás megkezdése előtt minden esetben végezz próbatisztítást a szőnyeg kevésbé feltűnő részén és győződj meg a választott módszer helyességéről, mert egyes szőnyegek elszíneződhetnek vagy kifakulhatnak. A foltokat minden esetben kívülről, a folt peremétől befelé a folt középpontja felé haladva kezelj.

A folt tisztítási kisokos megtekintéséhez kattints ide: Folttípusok és tisztításuk.


Ezen szőnyegek valódi festett bőrök. Az arany vagy ezüst nemes fém hatása, valamint a természetes kontúr jellemzi. A kialakításuk amelyek alakja és mérete változó, egyedülálló megjelenést kölcsönöznek a szőnyegeknek. A minimalista, egyszerű bútorokkal rendelkező szobákban és fával vagy más természetes anyaggal kombinálva a bőrszőnyeg különösen vonzó. Az aranyból vagy ezüstből készült nyomtatott fóliaelemeken keresztül a marhabőr luxust és eleganciát közvetít. Teremts hangulatot otthonodban, ha a marhabőr szőnyeget padlóburkolatként, ülőpadként vagy kárpitként használod.  Még a padlófűtéssel felszerelt helyiségekben is használható. Ezenkívül azáltal, hogy párnákat, ülőpárnákat és takarókat helyezel el a szőnyeg közelében, növelheted az eleganciát. A könnyű és lapos, vonzó bőrszőnyeg védi a padlót, és kizárólagosságával és természetességével nemes hangulatot kölcsönöz a szobának. A természetes szőrzet egy idő után és nagy igénybevétel alatt megritkulhat. Ennek oka a természetes kopás, és nem a gyártási hiba.

Méretek (cm)

1,35-1,65m2, 2,00-2,60m2

Anyag

Marhabőr

Kényelem

Normál

Típus

kis méretű szőnyeg, közepes méretű szőnyeg

Vastagság

8mm

Színek

Fehér árnyalatok, Feketés árnyalatok

Stílus

Modern