Nagyon puha szőnyeg Glossy Mauve

Mosható bútorszövet duffy
Mosható bútorszövet Duffy
2021.02.24.
nagyon puha szőnyeg glossy graphite
Nagyon puha szőnyeg Glossy Graphite
2021.02.24.
Mind

Nagyon puha szőnyeg Glossy Mauve

14 495 Ft bruttó

A nagyon puha szőnyeg érzékien kényeztető élményt nyújt számodra a mindennapok során, ezenkívül karakteres lágy színeivel minden beltér koronája.

Szállítási idő: 5-10 munkanap

Cikkszám: glo 795 mauve Kategóriák: , ,

Nagyon puha szőnyeg: magas kényelmét és lágy tapintását a szuper puha mikro poliészter biztosítja. Ennek köszönhetően kényeztető élményt nyújt otthonodnak a mindennapok során, modern színeivel pedig biztosan elkápráztat.


Nagyon puha szőnyeg tulajdonságok

  • Anyagösszetétel: Polyester
  • Súly: 2700 g
  • Magasság: 30 mm

Amennyiben nem találtad puhának a megrendelt szőnyeget, 30 napon belül visszaküldheted és mi visszafizetjük a teljes vételárat. A feltételekről bővebben az ÁSZF-ben tájékozódhatsz itt: Általános Szerződési Feltételek


Tisztítási és kezelési útmutató

Szőnyeged szépségének megőrzése és hosszú élettartamának biztosításának érdekében elengedhetetlen a napi, illetve a folyamatos porszívózás. A Felületi szennyeződések (porszemcsék vagy állatszőrök) így könnyen eltávolíthatók, egészen addig, míg mélyen be nem ágyazódnak az szőnyeg szövetébe. Ügyelj arra, hogy a szőnyeg porszívózása során ne használd a porszívó kefés kiegészítő fejét, mert a szálakat ezzel roncsolhatod.

A hosszú szálú szőnyegeket rendszeresen ki kell rázni, hogy a szennyeződések ne ülepedjenek le a szálak tövéhez.

Nagyon fontos, hogy a nagyon puha szőnyeget azonnal a szennyeződést követően kezelésbe vegyük.
A tisztítás során mindig fehér, tiszta pamut kendőt használj, a foltot itasd fel és soha ne dörzsöld szét!
Addig ismételd ezt az eljárást, amíg a szennyeződés végleg eltűnik.

Sose használj sok vizet a tisztításkor – ez hatványozottan igaz a viszkóz- és a szizál szőnyegek esetében. A túlzott vízhasználat a szőnyeg deformálódását és vízfoltok kialakulását okozza.

A tisztítás megkezdése előtt minden esetben végezz próbatisztítást a szőnyeg kevésbé feltűnő részén és győződj meg a választott módszer helyességéről, mert egyes szőnyegek elszíneződhetnek vagy kifakulhatnak. A foltokat minden esetben kívülről, a folt peremétől befelé a folt középpontja felé haladva kezelj.

A folt tisztítási kisokos megtekintéséhez kattints ide: Folttípusok és tisztításuk


A gyártóról

Az Obsession egy 1986-ban alapított családi vállalkozás.

A sikeres szőnyegmodelleknek és a sok oldalú termékkínálatnak köszönhetően, a vállalatcsoport jelenleg az iparág egyik legnagyobbja Európában. Az áru kínálat dinamikus fejlődése biztosítja a vállalat sikeres üzleti fejlődésének alapját.

Termékeiket az újdonság, az egyediség, a nem megszokott formaterv és a legmagasabb minőségi előírások közötti tökéletes összhang jellemzi.


 

Méretek (cm)

80x150cm

Anyag

Polyester

Gyártó

Obsession

Kényelem

Magas

Típus

kis méretű szőnyeg, közepes méretű szőnyeg, nagy méretű szőnyeg

Vastagság

30mm

Színek

Többszínű

Stílus

Modern

Érdekelhetnek még…