86062 Luxus tapéta

86051 luxus tapéta
86051 Luxus tapéta
2022.04.06.
86093 luxus tapéta
86093 Luxus tapéta
2022.04.08.
Mind

86062 Luxus tapéta

86 990 Ft bruttó

Minden Valentin Yudashkin luxus tapéta kollekció emlékeztet a divatmester művészetére és egyedi stílusára. Ez az új gyűjtemény egy varázslatos érintés, ami a te otthonodnak is ezt az érzést nyújtja.

A tapéta csak tekercsre rendelhető!

Szállítás: 5-7 munkanap

Cikkszám: Valentin Yudashkin N.5 86062 Kategóriák: ,

A luxus tapéta kollekciónk a szépség autentikus kaszkádja, tökéletesen modellezett és aprólékos. Figyelmesen kidolgozott alkotások, ahol a könnyebb és bonyolultabb textúrák váltják egymást.


Luxus tapéta tulajdonságai:

Szélesség: 1,06 m

Hosszúság: 10,05 m

Mintaillesztés: 43 cm

Kiszerelés: tekercs


Videó a luxus tapétáról:

 


További tudnivalók abban az esetben, hogyan tisztíthatod a luxus tapétádat. Amelyik jelzést látod a tapétán, úgy kell eljárnod:

Szivacs
szivacs

Ez a jel azt jelenti, hogy puha nedves szivaccsal eltávolítható a ragasztó felrakáskor, anélkül, hogy megsérülne a tapéta.Ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan szivaccsal tisztítható.

 

 

Mosható

mosható

 

Ahol ez a szimbólum látható, azokról a tapétákról szappanos  vízzel el lehet távolítani a szennyeződéseket. Az olajok, zsírok és oldószer alapú foltok valószínűleg nem eltávolíthatóak.

 

 

Extrán mosható

extrán mosható

 

Nedves ruhával és szappanos vízzel  letörölhető a legtöbb szennyeződés a tapétáról. Néhány zsíros folt eltávolítható ha azonnal foglalkozol vele!

 

 

Súrolás álló

súrolás álló

 

Ez a fajta tapéta bírja legjobban a tisztítást. Szivaccsal vagy puha kefével, mosó és súrolószerrel is karbantartható. Az olajokat és zsíros foltokat is el tudjuk távolítani a tapétáról, ha azonnal foglalkozunk vele!


Valentin Yudashkin legsikeresebb divatalkotásait a legértékesebb fémek és az arany felhasználása jellemzi. Három szó mindig is alapvető volt számára: fény, luxus, pompa. Hagyd, hogy elvarázsoljon e három szó ihlette új és exkluzív tapétagyűjteménye. Így minden nap élvezheted az érzelmek és a divatbemutatók hangulatát a falaidon.

Az arany szín a Napot idézi. Klasszikus elem, amely a fényerőt képviseli. Az ókori görögök ezt a színt társították az abszolút tökéletességhez. Ez az exkluzív tapéta kollekció néhány darabja, tiszta arany fóliából készült, mely egyedi fényt szór a szobákra, életerővel és melegséggel megtöltve azt.

A luxus tapéta gyártójáról:

Több mint 40 éve Emiliana Parati piacvezető szerepet játszik a tapéták iparában, ábrázolva ezzel a „Made in Italy” etoszát. A folyamatos beruházásoknak köszönhetően a gyártási folyamataik fejlődnek. Valamint az exkluzív termékekben való kreativitásuk is kiváló. Cremonában, Casalmaggiore-ban található, egy 60 000 négyzetméteres (19.000 fedett) helyszínen a társaság. Kollekcióit itt gyártja és értékesíti Olaszországban, de leginkább külföldön.A proaktív és energikus független tervezők csoportja segíti a végtermékek kutatását és fejlesztését. Az innováció, a kreativitás és az olasz hagyomány az iránymutatások, amelyek vezetik a vállalat filozófiáját.

Minta

Struktúrált

Stílus

Luxus

Színek

Arany árnyalatok, Ezüstös árnyalatok, Világos árnyalatok