25211 Design tapéta

25240 design tapéta
25240 Design tapéta
2022.06.08.
25244 design tapéta
25244 Design tapéta
2022.06.08.
Mind

25211 Design tapéta

30 355 Ft bruttó

A Sirpi design tapéta fényűző vonzerővel ajándékozza meg az enteriőrt, miközben finoman kifinomult otthont teremt. Számos olasz mintát találhatsz, a damaszkuszi mintás papírtól a virágos tapétáig. Sokféle ízlésnek megfelelő stílus megtalálható a kollekcióban. Klasszikus hangulatot varázsolhatsz otthonodba egy szívmelengető textúra kiválasztásával, amely önmagában vagy sima tapétával párosítva is tökéletes.

A tapéta csak tekercsre rendelhető!

Szállítás: 10-15 munkanap

Cikkszám: Italian Classic Ca D'Oro 25211 Kategóriák: ,

A design tapéta kollekciónk különleges színt, struktúrát és mintázatot takar. Ezek a kivételes műalkotások egyedi otthonok díszévé válhatnak.


Design tapéta tulajdonságai:

Szélesség: 53 cm

Hosszúság: 10,05 m

Mintaillesztés: 53 cm

Kiszerelés: tekercs


További tudnivalók abban az esetben, hogyan tisztíthatod a design tapétádat. Amelyik jelzést látod a tapétán, úgy kell eljárnod:

Szivacs
szivacs

Ez a jel azt jelenti, hogy puha nedves szivaccsal eltávolítható a ragasztó felrakáskor, anélkül, hogy megsérülne a tapéta.Ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan szivaccsal tisztítható.

 

 

Mosható

mosható

 

Ahol ez a szimbólum látható, azokról a tapétákról szappanos  vízzel el lehet távolítani a szennyeződéseket. Az olajok, zsírok és oldószer alapú foltok valószínűleg nem eltávolíthatóak.

 

 

Extrán mosható

extrán mosható

 

Nedves ruhával és szappanos vízzel  letörölhető a legtöbb szennyeződés a tapétáról. Néhány zsíros folt eltávolítható ha azonnal foglalkozol vele!

 

 

Súrolás álló

súrolás álló

 

Ez a fajta tapéta bírja legjobban a tisztítást. Szivaccsal vagy puha kefével, mosó és súrolószerrel is karbantartható. Az olajokat és zsíros foltokat is el tudjuk távolítani a tapétáról, ha azonnal foglalkozunk vele!


A design tapéta gyártójáról:

Sirpi az olaszországi Milánóban található. A mottó a „Moda made in Italy” szlogen.  A modern gyártógépeken különböző minőségű és textúrájú tapétákat állítanak elő. Nehéz vinyl tapéták mély dombornyomással, papír hátlapon. A tapéták részben felületnyomtatással vannak ellátva. A matt vagy fényes felületű 3D effektusok kivételesen exclusive megjelenésűek. Velúr anyagok, metál színek, digitális nyomtatás. Ismert divattervezőkkel együttműködve készítik a Sirpi tapétáit. Sirpi -“Moda made in Italy”.

Minta

Struktúrált

Stílus

Design

Színek

Arany árnyalatok, Barnás árnyalatok