Vízálló laminált padló a fürdőszobában

Laminált padló
2019.03.12.
Parketta színek kiválasztása
Parketta színek kiválasztása
2019.09.20.
Mind

Vízálló laminált padló a fürdőszobában

haro vízálló laminált padló fürdőszobába

Vízálló laminált padló a fürdőszobában? Amikor nem is olyan régen még a fürdőszoba körüli helységekben is elképzelhetetlen volt a fapadló látványa? A nagyszerű hír az, hogy ma már az innovatív vízálló laminált padlók megjelenése óta, nem kell kompromisszumot kötnünk. Nem kell választani a könnyen tisztítható, vízálló, ámde hideg kő vagy a  meleg, gyönyörű faerezetű padló között, amire viszont nem cseppenhet víz.

A piacon elérhető vízálló laminált padlók esetén a természetes fa és kő látványa, a melegség érzete és a vízállóság egyszerre érvényesül.

Lehet egy vízálló laminált padló is olyan strapabíró mint egy kerámia lap?

Legyünk őszinték! Függetlenül a család méretétől vagy a fürdőszobák számától, a fürdőszoba a lakás egyik legtöbbször használt, legnagyobb igénybevételnek kitett helyisége. Koszos, sáros tinédzserek, vizes kutyusok, izzadt felnőttek, kisgyermekek, akik még nem biztos, hogy elérnek a WC-ig, lecseppent fogkrém, tusolóból kilépő vizes tappancsok, és még sorolhatnám. Ennek az összes kihívásnak ellen kell állnia a fürdőszoba padlójának.

A modern technológiával gyártott, vízálló laminált padló több szempontból is eleget tesz az előbb említett igénybevételnek, hiszen ezek időtálló, strapabíró, könnyen tisztítható és kezelhető felületetek.

Melegség a szemnek és a lábnak

A természetes fa vagy kő látványa hideg színek esetén is a melegség érzetét kelti bennünk. A vízálló laminált padlók közül választhatunk burkolatot teljesen élethű faerezettel, de a kőmintázatúak is a megtévesztésig hasonlítanak az eredetire.

Rálépni viszont összehasonlíthatatlan érzés, mint amikor kőlapokon lépegetünk. Elfelejthetjük  a kilépőket, hiszen már nem kell a hideg kőre lépni a forró tusolóból. Ez a puhább, kényelmesebb, melegebb burkolat élmény a talpunknak még hidegebb napokon is.

Melyiket válasszam?

Ha már le is tetted a voksodat a vízálló laminált padló mellett, még mindig kihívást jelenthet eligazodni az óriási választék között. Ebben szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani.

Az Egger Aqua+ technológiával készített vízálló laminált padlója bármelyik vizes helyiségben elképzelhető. Víztaszító anyaggal impregnált faörlemény alapanyaga azonban nem 100%-ban vízálló. A lecsöppent, kilötykölt vizet nem kell azonnal feltakarítani, de a vizet nem tanácsos sokáig a padlón hagyni.
Ha a praktikusság mellet az ár is számottevő tényező, akkor mindenképpen ezt a megoldást ajánljuk. Ár érték arányban ezek a termékek a legkedvezőbbek a kínálatunkból. A minőség ebben az esetben is garantált, és rendkívül széles a választék mind a színeket mind a mintázatokat illetően.

A Haro Aqua Tec laminált 8 mm-es 32-es kopásállóságú vízálló laminált padlója ugyancsak mérsékelten vízálló. Jól bírja a gyűrődést, és ráadásul óriási méretű elemekben is kapható, ami a minimál stílust kedvelő vásárlóknak nyújthat igen érdekes megoldásokat akár a fürdőszobán kívül is. Ne felejtsük, hogy azonos burkolattal borított szomszédos helyiségek még nagyobb tér-érzetet eredményeznek!

Ha viszont biztosra szeretnél menni, és semmit nem szeretnél kockáztatni, a Wineo Aqua-Stop rendszerrel gyártott luxus vízálló laminált padló lesz a biztos siker kulcsa. Nem csupán a vízcseppek, hanem akár a kádból túlfolyó víz is maradhat földön, amíg a víz el nem párolog magától. A padló biztosan nem fog felpúposodni.

Praktikusság mellett gyönyörű látvány

A fürdőszoba  a leginkább igénybevett helyiség a lakásban, a padló viszont a fürdőszoba legnagyobb, leglátványosabb, legszembetűnőbb felülete. Nem lehet eltakarni, vagyis nagyon kár lenne!

Ne habozzatok, nézzétek meg vízálló laminált padló kínálatunkat, és hívjatok minket, ha maradtak még tisztázandó kérdéseitek a témával kapcsolatban!

Comments are closed.