Tégla mintás tapéta 106523

Tégla mintás tapéta 106522
Tégla mintás tapéta 106522
2020.11.06.
Tégla mintás tapéta 106524
Tégla mintás tapéta 106524
2020.11.06.
Mind

Tégla mintás tapéta 106523

19 000 Ft bruttó

A Tégla mintás tapéta kiváló választás lehet, ha egy igazán elegáns tapétával szeretnéd feldobni a hangulatot. Válogathatsz az egyedi mintákból, színekből és megtapasztalhatod a Tégla mintás tapéta különleges varázsát!

A tapéta csak tekercsre rendelhető!

Szállítás: 2-3 hét

Cikkszám: vittorio 106523 Kategóriák: ,

A GeoTégla etria mintás tapéta kollekciónk széles választékot és szép színeket tartalmaznak, amelyek sokoldalúak és bármilyen helyiségben alkalmazhatóak. A pasztel színeken át a természetes árnyalatokig és mintákig mindenki megtalálhatja az igazit!


Tégla mintás tapéta tulajdonságai:

Szélesség: 53 cm

Hosszúság: 10,05 m

Mintaillesztés: 64 cm

Kiszerelés: tekercs


Hogyan kell felhelyezni a Tégla mintás tapétát?


További tudnivalók abban az esetben, hogyan tisztíthatod a Tégla mintás tapétádat. Amelyik jelzést látod a tapétán, úgy kell eljárnod:

Szivacs
szivacs

Ez a jel azt jelenti, hogy puha nedves szivaccsal eltávolítható a ragasztó felrakáskor, anélkül, hogy megsérülne a tapéta.Ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan szivaccsal tisztítható.

 

 

Mosható

mosható

 

Ahol ez a szimbólum látható, azokról a tapétákról szappanos  vízzel el lehet távolítani a szennyeződéseket. Az olajok, zsírok és oldószer alapú foltok valószínűleg nem eltávolíthatóak.

 

 

Extrán mosható

extrán mosható

 

Nedves ruhával és szappanos vízzel  letörölhető a legtöbb szennyeződés a tapétáról. Néhány zsíros folt eltávolítható ha azonnal foglalkozol vele!

 

 

Súrolás álló

súrolás álló

 

Ez a fajta tapéta bírja legjobban a tisztítást. Szivaccsal vagy puha kefével, mosó és súrolószerrel is karbantartható. Az olajokat és zsíros foltokat is el tudjuk távolítani a tapétáról, ha azonnal foglalkozunk vele!


A Tégla mintás tapéta gyártójáról:

Két kedves barát, Harold Graham és Henry Brown indította 1946-ban, az előrelátáson és a barátságon kívül nagyon kevés volt közöttük. A háború utáni súlyos papírhiánnyal Henry és Harold okosan beszerzett nagy mennyiségű fémes
papírt, nyolcszínű felületi nyomtatót és új dombornyomó gépet, amellyel a két férfi háttérkép-forradalmat indított el. A közvélemény, aki kétségbeesetten kívánja, hogy a háború nehéz évei után felderüljenek az otthonaik, olyan gyorsan felkapta a Graham & Brown, hogy alig tudott megfelelni a keresletnek.

A vállalat gyorsan növekedett és gyarapodott az ötvenes évek eleji koreai háború energetikai válságáig és Harold Graham 39 éves korában bekövetkezett tragikus korai haláláig. Henry Brown, aki elhatározta, hogy életben tartja az álmát és az üzlet növekszik, Harold bátyját, Herbert igazgatóvá nevezte ki és az üzlet továbblépett. A Graham & Brown középpontjában az alkalmazottak, az ügyfelek és a környezet iránti komoly tisztelet rejlik, ami sokat köszönhet Henry Brown üzleti szemléletének. Csekély felhajtás vagy háborgás nélkül biztosította, hogy a dolgozóinak ne legyenek gondjaik, és ennek eredményeként ugyanazon családok generációi is a Graham & Brown család részévé váltak.

Minta

Mintás, Struktúrált

Stílus

Geometrikus

Színek

Arany árnyalatok, Szürkés árnyalatok