Szőrme szőnyeg Heaven Powderpink

Szőrme szőnyeg Flamenco taupe 3
Szőrme szőnyeg Flamenco Taupe
2020-09-15
Szőrme szőnyeg Heaven silver 2
Szőrme szőnyeg Heaven Silver
2020-09-22
Mind

Szőrme szőnyeg Heaven Powderpink

26 990 Ft132 990 Ft bruttó

A Heaven egy kimondottan lágy tapintású, szőrme szőnyeg, de nem okoz szőrallergiát! Pasztell színei, követik a mai trendeket.

Szállítási idő: 5-10 munkanap

Törlés
Cikkszám: heaven popi Kategóriák: , ,

Szőrme szőnyeg: magas kényelmét és lágy tapintását a szuper puha mikro poliészter biztosítja. Ennek köszönhetően kényeztető élményt nyújt otthonodnak a mindennapok során, modern színeivel pedig biztosan elkápráztat.


Szőrme szőnyeg tulajdonságok

  • Anyagösszetétel: 100% Polyester
  • Súly: 1800 g
  • Magasság: 27 mm

 

 

Amennyiben nem találtad puhának a megrendelt szőnyeget, 30 napon belül visszaküldheted és mi visszafizetjük a teljes vételárat. A feltételekről bővebben az ÁSZF-ben tájékozódhatsz itt: Általános Szerződési Feltételek


Tisztítási és kezelési útmutató

Szőnyeged szépségének megőrzése és hosszú élettartamának biztosításának érdekében elengedhetetlen a napi, illetve a folyamatos porszívózás. A Felületi szennyeződések (porszemcsék vagy állatszőrök) így könnyen eltávolíthatók, egészen addig, míg mélyen be nem ágyazódnak az szőnyeg szövetébe. Ügyelj arra, hogy a szőnyeg porszívózása során ne használd a porszívó kefés kiegészítő fejét, mert a szálakat ezzel roncsolhatod.

A hosszú szálú szőnyegeket rendszeresen ki kell rázni, hogy a szennyeződések ne ülepedjenek le a szálak tövéhez.

Nagyon fontos, hogy a nagyon puha szőnyeget azonnal a szennyeződést követően kezelésbe vegyük.
A tisztítás során mindig fehér, tiszta pamut kendőt használj, a foltot itasd fel és soha ne dörzsöld szét!
Addig ismételd ezt az eljárást, amíg a szennyeződés végleg eltűnik.

Sose használj sok vizet a tisztításkor – ez hatványozottan igaz a viszkóz- és a szizál szőnyegek esetében. A túlzott vízhasználat a szőnyeg deformálódását és vízfoltok kialakulását okozza.

A tisztítás megkezdése előtt minden esetben végezz próbatisztítást a szőnyeg kevésbé feltűnő részén és győződj meg a választott módszer helyességéről, mert egyes szőnyegek elszíneződhetnek vagy kifakulhatnak. A foltokat minden esetben kívülről, a folt peremétől befelé a folt középpontja felé haladva kezelj.

A folt tisztítási kisokos megtekintéséhez kattints ide: Folttípusok és tisztításuk


A szőrme szőnyeg gyártójáról

A Lalee egy kivételes szőnyeg gyártó, amelynek elsődleges célja, hogy gyönyörű, kiváló minőségű szőnyegeket gyártson megfizethető áron.

A Lalee először az 1980-as években Németországban tűnt fel, de manapság már egész Európában és a világ minden táján megtalálható, így többek között Ausztráliában is, ahol egyedülálló kínálatot nyújt helyi szinten.

Termékeiket az újdonság, az egyediség, a nem megszokott formaterv és a legmagasabb minőségi előírások közötti tökéletes összhang jellemzi.


 

Méretek (cm)

120 cm-es kör, 200 cm-es kör, 120x170cm, 160×230cm, 160cm kör, 200×290cm, 80x150cm

Anyag

Polyester

Gyártó

Lalee

Kényelem

Magas

Típus

kis méretű szőnyeg, közepes méretű szőnyeg, nagy méretű szőnyeg

Vastagság

35 mm

Színek

Rózsaszínes árnyalatok

Stílus

Egyszínű