Modern tapéta 104954

Modern mintás tapéta 106155
Modern mintás tapéta 106155
2021.02.17.
Szőrös díszpárna graphite
Szőrös díszpárna Heaven Graphite
2021.02.18.
Mind

Modern tapéta 104954

13 990 Ft bruttó

A modern tapéta kiváló választás lehet, ha egy igazán elegáns tapétával szeretnéd feldobni a hangulatot. Válogathatsz az egyedi mintákból, színekből és megtapasztalhatod a modern tapéta különleges varázsát!

A tapéta csak tekercsre rendelhető!

Szállítás: 2-3 munkanap

Cikkszám: kabuki 104954 Kategóriák: , ,

A modern tapéta kollekciónk széles választékot és szép színeket tartalmaznak, amelyek sokoldalúak és bármilyen helyiségben alkalmazhatóak. A pasztel színeken át a természetes árnyalatokig és mintákig mindenki megtalálhatja az igazit!


Modern tapéta tulajdonságai:

Szélesség: 53 cm

Hosszúság: 10,05 m

Mintaillesztés: 0 cm

Kiszerelés: tekercs


Hogyan kell felhelyezni a modern tapétát?


További tudnivalók abban az esetben, hogyan tisztíthatod a modern tapétádat. Amelyik jelzést látod a tapétán, úgy kell eljárnod:

Szivacs
szivacs

Ez a jel azt jelenti, hogy puha nedves szivaccsal eltávolítható a ragasztó felrakáskor, anélkül, hogy megsérülne a tapéta.Ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan szivaccsal tisztítható.

 

 

Mosható

mosható

 

Ahol ez a szimbólum látható, azokról a tapétákról szappanos  vízzel el lehet távolítani a szennyeződéseket. Az olajok, zsírok és oldószer alapú foltok valószínűleg nem eltávolíthatóak.

 

 

Extrán mosható

extrán mosható

 

Nedves ruhával és szappanos vízzel  letörölhető a legtöbb szennyeződés a tapétáról. Néhány zsíros folt eltávolítható ha azonnal foglalkozol vele!

 

 

Súrolás álló

súrolás álló

 

Ez a fajta tapéta bírja legjobban a tisztítást. Szivaccsal vagy puha kefével, mosó és súrolószerrel is karbantartható. Az olajokat és zsíros foltokat is el tudjuk távolítani a tapétáról, ha azonnal foglalkozunk vele!


A modern tapéta gyártójáról:

Két kedves barát, Harold Graham és Henry Brown indította 1946-ban, az előrelátáson és a barátságon kívül nagyon kevés volt közöttük. A háború utáni súlyos papírhiánnyal Henry és Harold okosan beszerzett nagy mennyiségű fémes papírt, nyolcszínű felületi nyomtatót és új dombornyomó gépet, amellyel a két férfi háttérkép-forradalmat indított el. A közvélemény, aki kétségbeesetten kívánja, hogy a háború nehéz évei után felderüljenek az otthonaik, olyan gyorsan felkapta a Graham & Brown, hogy alig tudott megfelelni a keresletnek.

A vállalat gyorsan növekedett és gyarapodott az ötvenes évek eleji koreai háború energetikai válságáig és Harold Graham 39 éves korában bekövetkezett tragikus korai haláláig. Henry Brown, aki elhatározta, hogy életben tartja az álmát és az üzlet növekszik, Harold bátyját, Herbert igazgatóvá nevezte ki és az üzlet továbblépett. A Graham & Brown középpontjában az alkalmazottak, az ügyfelek és a környezet iránti komoly tisztelet rejlik, ami sokat köszönhet Henry Brown üzleti szemléletének. Csekély felhajtás vagy háborgás nélkül biztosította, hogy a dolgozóinak ne legyenek gondjaik, és ennek eredményeként ugyanazon családok generációi is a Graham & Brown család részévé váltak.

Minta

Struktúrált

Stílus

Modern

Színek

Ezüstös árnyalatok