Gyerekszoba tapéta 13076

Gyerekszoba tapéta 13034
Gyerekszoba tapéta 13034
2022.02.18.
Gyerekszoba tapéta 13038
Gyerekszoba tapéta 13038
2022.02.18.
Mind

Gyerekszoba tapéta 13076

22 590 Ft bruttó

A Mondo Baby gyerekszoba tapéta kiváló választás lehet, ha egy igazán modern tapétával szeretnéd feldobni a hangulatot gyermeked szobájában. Válogass a különleges mintákból, színekből és tapasztald meg a gyerek tapéta különleges varázsát. Gyermeked arcán garantált lesz a mosoly!

A tapéta csak tekercsre rendelhető!

Szállítás: 5-10 munkanap

Cikkszám: MondoBaby 13076 Kategóriák: ,

A gyerekszoba tapéta kollekciónk széles választékot és szép színeket tartalmaznak, amelyek sokoldalúak és bármilyen helyiségben alkalmazhatóak. A pasztel színeken át a természetes árnyalatokig és mintákig minden gyermeknek megtalálhatod az igazit!


Gyerekszoba tapéta tulajdonságai:

Szélesség: 53 cm

Hosszúság: 10,05 m

Mintaillesztés: 8,8 cm

Kiszerelés: tekercs


Gyerekszoba tapéta Mondo Baby könyv videón:


Ki az a Cristiana Masi?

Építész, tervező és kreatív tanácsadója a Pharato S.R.L cégnek. Cristiana Masi tapasztalt munkatársak támogatásával kollekcióba önti a klasszikus formatervezés kifinomultságát és eleganciáját. Mely olasz művészi innovációval kombinálva csodálatos tapéta kollekcióban nyilvánul meg. A tapéta kollekciók számos és jól felismerhető sajátosságokkal rendelkeznek. A klasszikus olasz stílust keveri a modern dombornyomott tapétákkal, melyeket innovatív és elegáns színekkel kombinál. A tapéta inspirációk általában a divatvilággal a tervezéssel, az építészettel és a dekorációval kapcsolatos aprólékos kutatásokból és ismeretekből származik. Persze elengedhetetlen a vágyak és igények figyelembevétele. Minden országnak más-más stílus, más-más struktúra tetszik. A tapéta kollekció tervezésekor ezt is figyelembe veszi. A design mellet a színek is meghatározóak. A divatbemutatók és stílusmagazinok követésével mindig a trendeknek megfelelően használja egy egy tapéta kollekciónál a színeket. A tervező dekódolja a színeket és megjeleníti őket a tapétákon.


Hogyan tudod felhelyezni gyerekszoba tapétát?


További tudnivalók abban az esetben, hogyan tisztíthatod a gyerekszoba tapétádat. Amelyik jelzést látod a tapétán, úgy kell eljárnod:

Szivacs
szivacs

Ez a jel azt jelenti, hogy puha nedves szivaccsal eltávolítható a ragasztó felrakáskor, anélkül, hogy megsérülne a tapéta.Ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan szivaccsal tisztítható.

 

 

Mosható

mosható

 

Ahol ez a szimbólum látható, azokról a tapétákról szappanos  vízzel el lehet távolítani a szennyeződéseket. Az olajok, zsírok és oldószer alapú foltok valószínűleg nem eltávolíthatóak.

 

 

Extrán mosható

extrán mosható

 

Nedves ruhával és szappanos vízzel  letörölhető a legtöbb szennyeződés a tapétáról. Néhány zsíros folt eltávolítható ha azonnal foglalkozol vele!

 

 

Súrolás álló

súrolás álló

Ez a fajta tapéta bírja legjobban a tisztítást. Szivaccsal vagy puha kefével, mosó és súrolószerrel is karbantartható. Az olajokat és zsíros foltokat is el tudjuk távolítani a tapétáról, ha azonnal foglalkozunk vele!

 

 


A tapéta gyártóról:

A Pharato SRL az egyik legfontosabb tapétagyártó cég Olaszországba. A céget Mario Masi alapította 1985-ben. A Pharato SRL rengeteg fejlesztésen ment át azóta gépparkját illetően.  Modern nyomdai gépeket, dombornyomó és szóróezközöket vásárolt. Masi úr különös figyelmet fordított a külföldi piacokra. Vitathatatlan szakértelme és tapasztalata ezen a területen lehetővé tette a saját vállalkozásának sikereit az elmúlt években és manapság.

Minta

Gyerek, Mintás

Stílus

Gyermekmintás

Színek

Fehér árnyalatok, Rózsaszínes árnyalatok