Geometria mintás tapéta PC71456-44

Geometria mintás tapéta PC71456-88
Geometria mintás tapéta PC71456-88
2021.02.15.
Geometria mintás tapéta PC71456-38
Geometria mintás tapéta PC71456-38
2021.02.15.
Mind

Geometria mintás tapéta PC71456-44

25 200 Ft bruttó

A Geometria mintás tapéta kiváló választás lehet, ha egy igazán elegáns tapétával szeretnéd feldobni a hangulatot. Válogathatsz az egyedi mintákból, színekből és megtapasztalhatod a Geometria mintás tapéta különleges varázsát!

A tapéta csak tekercsre rendelhető!

Szállítás: 4-5 munkanap

Cikkszám: mallure pc71456-44 Kategóriák: , ,

A Geometria mintás tapéta kollekciónk széles választékot és szép színeket tartalmaznak, amelyek sokoldalúak és bármilyen helyiségben alkalmazhatóak. A pasztel színeken át a természetes árnyalatokig és mintákig mindenki megtalálhatja az igazit!


Geometria mintás tapéta tulajdonságai:

Szélesség: 106 cm

Hosszúság: 10,05 m

Mintaillesztés: 64 cm

Kiszerelés: tekercs


Hogyan kell felhelyezni a Geometria mintás tapétát?


További tudnivalók abban az esetben, hogyan tisztíthatod a Geometria mintás tapétádat. Amelyik jelzést látod a tapétán, úgy kell eljárnod:

Szivacs
szivacs

Ez a jel azt jelenti, hogy puha nedves szivaccsal eltávolítható a ragasztó felrakáskor, anélkül, hogy megsérülne a tapéta.Ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan szivaccsal tisztítható.

 

 

Mosható

mosható

 

Ahol ez a szimbólum látható, azokról a tapétákról szappanos  vízzel el lehet távolítani a szennyeződéseket. Az olajok, zsírok és oldószer alapú foltok valószínűleg nem eltávolíthatóak.

 

 

Extrán mosható

extrán mosható

 

Nedves ruhával és szappanos vízzel  letörölhető a legtöbb szennyeződés a tapétáról. Néhány zsíros folt eltávolítható ha azonnal foglalkozol vele!

 

 

Súrolás álló

súrolás álló

 

Ez a fajta tapéta bírja legjobban a tisztítást. Szivaccsal vagy puha kefével, mosó és súrolószerrel is karbantartható. Az olajokat és zsíros foltokat is el tudjuk távolítani a tapétáról, ha azonnal foglalkozunk vele!


A Geometria mintás tapéta gyártójáról:

A Holden decor tapétákat tervez és készít Angliában- a modern tapéták szülőhelyén. Amit csinálnak… Tiszteletben tartják a hagyományokat és a kézművességeket, miközben átfogják  a modern tervezési koncepciókat és az innovatív gyártási technikákat, hogy végfelhasználójuknak innovatív, kiváló minőségű tapétákat  kínáljanak. A legjobb tradicionális és kortársi témákból kifejlesztett termékeket készítenek. Számos újdonságot  tartalmaz a már meglévő kollekciójuk és folyamatosan fejlődnek. A csillogó, fényes, fémes lapos nyomású tapétáktól kezdve a geometriai nyomásúig.

Minta

Mintás, Struktúrált

Stílus

Geometrikus

Színek

Ezüstös árnyalatok