Ezüst tapéta 82970

Ezüst tapéta 91070
Ezüst tapéta 91070
2020.07.24.
Geometria mintás tapéta 9715
Geometria mintás tapéta 9715
2020.07.28.
Mind

Ezüst tapéta 82970

68 775 Ft bruttó

Az ezüst tapéta kiváló választás lehet, ha egy igazán elegáns tapétával szeretnéd feldobni a hangulatot. Válogathatsz az egyedi mintákból és megtapasztalhatod az ezüst tapéta különleges varázsát!

A tapéta csak tekercsre rendelhető!

Szállítás: 5-10 munkanap

Cikkszám: Volterra 82970 Kategóriák: ,

Az ezüst tapéta kollekciónk széles választékot és szép színeket tartalmaznak, amelyek sokoldalúak és bármilyen helyiségben alkalmazhatóak. A pasztel színeken át a természetes árnyalatokig és mintákig mindenki megtalálhatja az igazit!


Klasszikus tapéta tulajdonságai:

Szélesség: 106 cm

Hosszúság: 10,05 m

Mintaillesztés: 53 cm

Kiszerelés: tekercs


Hogyan kell felhelyezni az Ezüst tapétát?


Az ezüst tapéta gyártójáról:

Több mint 40 éve Emiliana Parati piacvezető szerepet játszik a tapéták iparában, ábrázolva ezzel a  „Made in Italy” etoszát. A folyamatos beruházásoknak köszönhetően a gyártási folyamataik fejlődnek. Valamint az exkluzív termékekben való kreativitásuk is kiváló. Cremonában, Casalmaggiore-ban található, egy 60 000 négyzetméteres (19.000 fedett) helyszínen a társaság. Kollekcióit itt gyártja és értékesíti Olaszországban, de leginkább külföldön. A kollekcióik papírban fonott és a szőttes hatásúak  széles választéka, valamint a csúcsminőségű piac speciális produkciói:csillogással, pelyhekkel, kristályokkal és textilekkel. A proaktív és energikus független tervezők csoportja segíti a végtermékek kutatását és fejlesztését. Az innováció, a kreativitás és az olasz hagyomány az iránymutatások, amelyek vezetik a vállalat filozófiáját.


További tudnivalók abban az esetben, hogyan tisztíthatod az ezüst tapétádat. Amelyik jelzést látod a tapétán, úgy kell eljárnod:

Szivacs
szivacs

Ez a jel azt jelenti, hogy puha nedves szivaccsal eltávolítható a ragasztó felrakáskor, anélkül, hogy megsérülne a tapéta.Ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan szivaccsal tisztítható.

 

 

Mosható

mosható

 

Ahol ez a szimbólum látható, azokról a tapétákról szappanos  vízzel el lehet távolítani a szennyeződéseket. Az olajok, zsírok és oldószer alapú foltok valószínűleg nem eltávolíthatóak.

 

 

Extrán mosható

extrán mosható

 

Nedves ruhával és szappanos vízzel  letörölhető a legtöbb szennyeződés a tapétáról. Néhány zsíros folt eltávolítható ha azonnal foglalkozol vele!

 

 

Súrolás álló

súrolás álló

 

Ez a fajta tapéta bírja legjobban a tisztítást. Szivaccsal vagy puha kefével, mosó és súrolószerrel is karbantartható. Az olajokat és zsíros foltokat is el tudjuk távolítani a tapétáról, ha azonnal foglalkozunk vele!


 

Minta

Anyagában mintás, Egyszínű struktúrált

Stílus

Csillogós, Elegáns

Színek

Ezüstös árnyalatok