Ezüst tapéta 65522

Ezüst tapéta 65570
Ezüst tapéta 65570
2020.07.24.
Ezüst tapéta 91120
Ezüst tapéta 91120
2020.07.24.
Mind

Ezüst tapéta 65522

35 760 Ft bruttó

Az ezüst tapéta kiváló választás lehet, ha egy igazán modern tapétával szeretnéd feldobni a hangulatot. Válogathatsz a különleges mintákból és megtapasztalhatod az ezüst tapéta különleges varázsát!

A tapéta csak tekercsre rendelhető!

Szállítás: 4-5 munkanap

Cikkszám: Sakkara 65522 Kategóriák: ,

Az ezüst tapéta kollekciónk széles választékot és szép színeket tartalmaznak, amelyek sokoldalúak és bármilyen helyiségben alkalmazhatóak. A pasztel színeken át a természetes árnyalatokig és mintákig mindenki megtalálhatja az igazit!


Ezüst tapéta tulajdonságai:

Szélesség: 53 cm

Hosszúság: 10,05 m

Mintaillesztés: 64 cm

Kiszerelés: tekercs


Hogyan kell felhelyezni Ezüst tapétát?


Hogyan kell gondozni az ezüst tapétát?

A tapéta kiválasztásakor általában szeretnénk tudni, hogy alkalmas e a helyiségünkbe. Például lehet e tisztítani szivaccsal vagy csak óvatosan töröljük le. A tapéta általában papír ezért összes égében vigyázni kell rá! Minden tapéta tekercsen megtalálhatóak a tisztítási szimbólumok. Ezeket a gyártók egy általános teszt alapján végzik.


További tudnivalók abban az esetben, hogyan tisztíthatod az ezüst tapétádat. Amelyik jelzést látod a tapétán, úgy kell eljárnod:

Szivacs
szivacs

Ez a jel azt jelenti, hogy puha nedves szivaccsal eltávolítható a ragasztó felrakáskor, anélkül, hogy megsérülne a tapéta.Ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan szivaccsal tisztítható.

 

 

Mosható

mosható

 

Ahol ez a szimbólum látható, azokról a tapétákról szappanos  vízzel el lehet távolítani a szennyeződéseket. Az olajok, zsírok és oldószer alapú foltok valószínűleg nem eltávolíthatóak.

 

 

Extrán mosható

extrán mosható

 

Nedves ruhával és szappanos vízzel  letörölhető a legtöbb szennyeződés a tapétáról. Néhány zsíros folt eltávolítható ha azonnal foglalkozol vele!

 

 

Súrolás álló

súrolás álló

 

Ez a fajta tapéta bírja legjobban a tisztítást. Szivaccsal vagy puha kefével, mosó és súrolószerrel is karbantartható. Az olajokat és zsíros foltokat is el tudjuk távolítani a tapétáról, ha azonnal foglalkozunk vele!


Az ezüst tapéta gyártójáról:

A Holden decor tapétákat tervez és készít Angliában- a modern tapéták szülőhelyén. Amit csinálnak… Tiszteletben tartják a hagyományokat és a kézművességeket, miközben átfogják  a modern tervezési koncepciókat és az innovatív gyártási technikákat, hogy végfelhasználójuknak innovatív, kiváló minőségű tapétákat  kínáljanak. A legjobb tradicionális és kortársi témákból kifejlesztett termékeket készítenek. Számos újdonságot  tartalmaz a már meglévő kollekciójuk és folyamatosan fejlődnek. A csillogó, fényes, fémes lapos nyomású tapétáktól kezdve a geometriai nyomásúig.

Minta

Egyszínű, Egyszínű struktúrált, Struktúrált

Stílus

Modern

Színek

Ezüstös árnyalatok