Dekokissen Aimee White szőrös díszpárna

Dekokissen aimee white szőrös díszpárna
Dekokissen Aimee Taupe szőrös díszpárna
2022.09.19.
Decke aimee cream szőrme takaró
Decke Aimee Cream szőrme takaró
2022.09.19.
Mind

Dekokissen Aimee White szőrös díszpárna

11 990 Ft bruttó

A szőrös díszpárnával a pihenés fogalma teljesen új értelmet nyer! Egy nehéz nap után, csak simítsd végig ujjaiddal a párna selymes szőrét és add át magad az érzéki élménynek.

Szállítási idő: 5-10 munkanap

Cikkszám: ASF1P-WHT Kategória:

Szőrös díszpárna: célja, hogy egyedülálló különlegességet vigyen a mindennapokba, felpezsdítse a belső lakóterek hangulatát és jó közérzetet varázsoljon, akárcsak egy szőrme szőnyeg.

Dekokissen Aimee White szőrös díszpárna tulajdonságok:

  • Anyagösszetétel: 100% Polyester
  • Súly: 520 g
  • Méret: 45 x 45 cm
  • Gépben mosható: nem, csak kézzel
  • Vegyileg tisztítható: igen

A Szőrös díszpárnáról:

Ez a párna abszolút kényeztetési élményt ígér. A párna puha felülete pihenésre csábít – akár a kanapén, akár az ágy kényelmes kiegészítőjeként. Jó közérzetet és otthonosságot biztosít, bárhol is használod. A plüss elejét a bársonyos hátlap egészíti ki. A párna puhán kitöltött és ezáltal magas konfortot biztosít. A párnahuzat könnyen eltávolítható a cipzáron keresztül, hogy szükség esetén tisztítható legyen. Az egyszerű színű kialakításnak köszönhetően a párna modern és szinte bármilyen életstílusban használható. Ezt a terméket az újdonság, az egyediség, a nem megszokott formaterv és a legmagasabb minőségi előírások közötti tökéletes összhang jellemzi.

Érdekelhetnek még…