Dekokissen Aimee Pink szőrös díszpárna

Dekokissen aimee gray blue szőrös díszpárna
Dekokissen Aimee Gray/Blue szőrös díszpárna
2022.09.19.
Dekokissen aimee white szőrös díszpárna
Dekokissen Aimee Taupe szőrös díszpárna
2022.09.19.
Mind

Dekokissen Aimee Pink szőrös díszpárna

11 990 Ft bruttó

A szőrös díszpárnával a pihenés fogalma teljesen új értelmet nyer! Egy nehéz nap után, csak simítsd végig ujjaiddal a párna selymes szőrét és add át magad az érzéki élménynek.

Szállítási idő: 5-10 munkanap

Cikkszám: ASF1P-PNK Kategória:

Szőrös díszpárna: célja, hogy egyedülálló különlegességet vigyen a mindennapokba, felpezsdítse a belső lakóterek hangulatát és jó közérzetet varázsoljon, akárcsak egy szőrme szőnyeg.

Dekokissen Aimee Pink szőrös díszpárna tulajdonságok:

  • Anyagösszetétel: 100% Polyester
  • Súly: 520 g
  • Méret: 45 x 45 cm
  • Gépben mosható: nem, csak kézzel
  • Vegyileg tisztítható: igen

A Szőrös díszpárnáról:

Ez a párna abszolút kényeztetési élményt ígér. A párna puha felülete pihenésre csábít – akár a kanapén, akár az ágy kényelmes kiegészítőjeként. Jó közérzetet és otthonosságot biztosít, bárhol is használod. A plüss elejét a bársonyos hátlap egészíti ki. A párna puhán kitöltött és ezáltal magas konfortot biztosít. A párnahuzat könnyen eltávolítható a cipzáron keresztül, hogy szükség esetén tisztítható legyen. Az egyszerű színű kialakításnak köszönhetően a párna modern és szinte bármilyen életstílusban használható. Ezt a terméket az újdonság, az egyediség, a nem megszokott formaterv és a legmagasabb minőségi előírások közötti tökéletes összhang jellemzi.

Érdekelhetnek még…