Arte RabbitDS White szőrme szőnyeg

Arte rabbitds rose szőrme szőnyeg
Arte RabbitDS Rose szőrme szőnyeg
2022.08.11.
Arte rabbita fekete fehér szőrme szőnyeg
Arte RabbitA Fekete Fehér szőrme szőnyeg
2022.08.11.
Mind

Arte RabbitDS White szőrme szőnyeg

19 600 Ft bruttó

A szőrme szőnyeg a lakóterek legújabb trendjei közé tartozik. Érzéki, hangulatos és stílusos. Ne maradj le róla te sem!

Szállítási idő: 5-10 munkanap

Cikkszám: KOHH6-60-180-O Kategória:

Arte RabbitDS White szőrme szőnyeg: látványos, érzéki, stílusos és hangulatos. Kombináld a különböző színeket, méreteket és kövesd te is a legújabb trendeket!


Arte RabbitDS White szőrme szőnyeg tulajdonságok:

  • Anyagösszetétel: 100% Micropolyester
  • Súly: 1450g/m2
  • Magasság: 45 mm
  • Méretek: 60x180cm

Tisztítási és kezelési útmutató

Szőnyeged szépségének megőrzése és hosszú élettartamának biztosításának érdekében elengedhetetlen a napi, illetve a folyamatos porszívózás. A Felületi szennyeződések (porszemcsék vagy állatszőrök) így könnyen eltávolíthatók, egészen addig, míg mélyen be nem ágyazódnak az szőnyeg szövetébe. Ügyelj arra, hogy a szőnyeg porszívózása során ne használd a porszívó kefés kiegészítő fejét, mert a szálakat ezzel roncsolhatod.

A hosszú szálú szőnyegeket rendszeresen ki kell rázni, hogy a szennyeződések ne ülepedjenek le a szálak tövéhez.

Nagyon fontos, hogy a szőrme szőnyeget azonnal a szennyeződést követően kezelésbe vegyük.
A tisztítás során mindig fehér, tiszta pamut kendőt használj, a foltot itasd fel és soha ne dörzsöld szét!
Addig ismételd ezt az eljárást, amíg a szennyeződés végleg eltűnik.

Sose használj sok vizet a tisztításkor – ez hatványozottan igaz a viszkóz- és a szizál szőnyegek esetében. A túlzott vízhasználat a szőnyeg deformálódását és vízfoltok kialakulását okozza.

A tisztítás megkezdése előtt minden esetben végezz próbatisztítást a szőnyeg kevésbé feltűnő részén és győződj meg a választott módszer helyességéről, mert egyes szőnyegek elszíneződhetnek vagy kifakulhatnak. A foltokat minden esetben kívülről, a folt peremétől befelé a folt középpontja felé haladva kezelj.

A folt tisztítási kisokos megtekintéséhez kattints ide: Folttípusok és tisztításuk  


A magas szálú szőnyeg szinte minden nappaliban kiemelkedő, és gyorsan szemet gyönyörködtetővé válik. Univerzálisan használható és eloszlatja a kényelmet. A szőnyeg bolyhos, és így kellemes lágy érzést kelt. Nyúlszőrme tapintásával könnyen nevezhetjük a “cuki” szőnyegnek. A színválasztás változatosságot kínál, ami megkönnyíti a többi berendezéssel való kombinációt. Mindig modernnek tűnik és nem tolakodó. Az alkalmazott mikropoliésztert kézi és mechanikus gyártási lépések együttes alkalmazásával állítják elő. Magassága és puha textúrája teszi ezt a szőnyeget abszolút kedvencnek. Kis súlyának köszönhetően nagyon könnyen szállítható. A pamut használata a hátoldalon megerősíti a szőnyeget. Ezenkívül padlófűtésre is alkalmas. A különböző bevonási irányok fény esetén különböző színárnyalatokat biztosítanak. Ez teszi egyedülálló kiegészítővé a lakberendezésben.

Méretek (cm)

60x180cm

Anyag

Micropolyester

Kényelem

Magas

Típus

kis méretű szőnyeg

Vastagság

45mm

Színek

Fehér árnyalatok

Stílus

Modern

Érdekelhetnek még…