58422 Tégla mintás tapéta

58420 tégla mintás tapéta
58420 Tégla mintás tapéta
2022.06.07.
58441 tégla mintás tapéta
58441 Tégla mintás tapéta
2022.06.07.
Mind

58422 Tégla mintás tapéta

19 390 Ft bruttó

A tégla mintás tapéta kiváló választás lehet, ha egy igazán modern tapétával szeretnéd feldobni a hangulatot. Válogathatsz az egyedi mintákból, színekből és megtapasztalhatod a tégla mintás tapéta különleges varázsát!

A tapéta csak tekercsre rendelhető!

Szállítás: 10-15 munkanap

Cikkszám: Sand & Stone 58422 Kategóriák: ,

A tégla mintás tapéta kollekciónk széles választékot és szép színeket tartalmaznak, amelyek sokoldalúak és bármilyen helyiségben alkalmazhatóak. A pasztel színeken át a természetes árnyalatokig és mintákig mindenki megtalálhatja az igazit!


Tégla mintás tapéta tulajdonságai:

Szélesség: 53 cm

Hosszúság: 10,05 m

Mintaillesztés: 64/32 cm

Kiszerelés: tekercs


További tudnivalók abban az esetben, hogyan tisztíthatod a tégla mintás tapétádat. Amelyik jelzést látod a tapétán, úgy kell eljárnod:

Szivacs
szivacs

Ez a jel azt jelenti, hogy puha nedves szivaccsal eltávolítható a ragasztó felrakáskor, anélkül, hogy megsérülne a tapéta.Ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan szivaccsal tisztítható.

 

 

Mosható

mosható

 

Ahol ez a szimbólum látható, azokról a tapétákról szappanos  vízzel el lehet távolítani a szennyeződéseket. Az olajok, zsírok és oldószer alapú foltok valószínűleg nem eltávolíthatóak.

 

 

Extrán mosható

extrán mosható

 

Nedves ruhával és szappanos vízzel  letörölhető a legtöbb szennyeződés a tapétáról. Néhány zsíros folt eltávolítható ha azonnal foglalkozol vele!

 

 

Súrolás álló

súrolás álló

 

Ez a fajta tapéta bírja legjobban a tisztítást. Szivaccsal vagy puha kefével, mosó és súrolószerrel is karbantartható. Az olajokat és zsíros foltokat is el tudjuk távolítani a tapétáról, ha azonnal foglalkozunk vele!


A tégla mintás tapéta gyártójáról:

1845-ben Johann Bertram Schafer belsőépítészeti üzletének megalapításával lerakta a Marburgi tapétagyár alapjait. A Marburg Walpaper Factory egy közepes méretű családi cég, melynek élén az alapító család ötödik generációja áll. A Marburg Walpaper Factory az egész világon híres egyedülálló termékeiről. Egyedi megjelenésű dizájnok, strasszokkal és gyöngyökkel díszített tapéta különlegességek jellemzik. Minden gyártóüzem Kirchhainban található nem messze Marburgtól, Hessenben. Termékeik 100%-ban Németországban készülnek.

Minta

Mintás, Tégla

Stílus

Mintás, Modern

Színek

Feketés árnyalatok