466737 Virág mintás tapéta

466713 Virág mintás tapéta
466713 Virág mintás tapéta
2023.03.14.
Tropic zöld fal
Tropic zöld fal
2023.03.28.
Mind

466737 Virág mintás tapéta

15 390 Ft bruttó

A Rasch kollekció tapétái gyönyörűek és úgy tervezték őket, hogy tökéletesen kiegészítsék otthonodat.

A tapéta csak tekercsre rendelhető!

Szállítás: 5-7 munkanap

Cikkszám: AnnaHaus Salsa 466737 Kategóriák: ,

A trendek közvetítése és egyszerűsítése érdekében a Rasch márka könnyen megragadható stíluskoncepciókba csomagolta termékeit.


Virág mintás tapéta tulajdonságai:

Szélesség: 0,53 m

Hosszúság: 10,5 m

Mintaillesztés: 26,5 cm

Kiszerelés: tekercs


További tudnivalók abban az esetben, hogyan tisztíthatod a tapétádat. Amelyik jelzést látod a tapétán, úgy kell eljárnod:

Szivacs
szivacs

Ez a jel azt jelenti, hogy puha nedves szivaccsal eltávolítható a ragasztó felrakáskor, anélkül, hogy megsérülne a tapéta. Ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan szivaccsal tisztítható.

 

 

Mosható

mosható

 

Ahol ez a szimbólum látható, azokról a tapétákról szappanos  vízzel el lehet távolítani a szennyeződéseket. Az olajok, zsírok és oldószer alapú foltok valószínűleg nem eltávolíthatóak.

 

 

Extrán mosható

extrán mosható

 

Nedves ruhával és szappanos vízzel  letörölhető a legtöbb szennyeződés a tapétáról. Néhány zsíros folt eltávolítható ha azonnal foglalkozol vele!

 

 

Súrolás álló

súrolás álló

 

Ez a fajta tapéta bírja legjobban a tisztítást. Szivaccsal vagy puha kefével, mosó és súrolószerrel is karbantartható. Az olajokat és zsíros foltokat is el tudjuk távolítani a tapétáról, ha azonnal foglalkozunk vele!

A virág mintás tapéta gyártójáról:

A 19. század óta az emberek tapétákkal tették otthonukat a világ legszebb helyévé. A Rasch ennek az időszaknak az egyik úttörője, és stílusos örökségünk több mint 150 éve készít gyönyörű művészetet a falakra. A céget jelenleg a Rasch család ötödik generációja irányítja. A szobáknak egyedi karaktert adnak, és a szépség és a szeretet hozzáadásával kívánatos helyszínekké alakítják őket. A márka mindig is a kiváló minőséget, a kifinomult dizájnt és a tapétaművészet legújabb technológiáinak és fejlesztéseinek folyamatos követését jelentette.  Ezeknek a trendeknek a figyelembe vétele és a saját maguk meghatározása régóta bevált és megbízható megközelítés a családi cégnél.  Ezek útjelző táblákként szolgálnak, hogy a természet szerelmesei, a klasszicizmus hívei, a modern hipszterek, a mainstream kultúra szerelmesei és azok, akik csak szeretik a szépet, gyorsan és egyszerűen megtalálják a megfelelő háttérképet.

Minta

Virágos

Stílus

Modern

Színek

Többszínű

Érdekelhetnek még…