466621 Levél mintás tapéta

466607 Levél mintás tapéta
466607 Levél mintás tapéta
2023.03.14.
478013 Dzsungel mintás tapéta
478013 Dzsungel mintás tapéta
2023.03.14.
Mind

466621 Levél mintás tapéta

14 690 Ft bruttó

A Rasch kollekció tapétái gyönyörűek és úgy tervezték őket, hogy tökéletesen kiegészítsék otthonodat.

A tapéta csak tekercsre rendelhető!

Szállítás: 5-7 munkanap

Cikkszám: AnnaHaus Salsa 466621 Kategóriák: ,

A trendek közvetítése és egyszerűsítése érdekében a Rasch márka könnyen megragadható stíluskoncepciókba csomagolta termékeit.


Levél mintás tapéta tulajdonságai:

Szélesség: 0,53 m

Hosszúság: 10,5 m

Mintaillesztés: 30 cm

Kiszerelés: tekercs


További tudnivalók abban az esetben, hogyan tisztíthatod a tapétádat. Amelyik jelzést látod a tapétán, úgy kell eljárnod:

Szivacs
szivacs

Ez a jel azt jelenti, hogy puha nedves szivaccsal eltávolítható a ragasztó felrakáskor, anélkül, hogy megsérülne a tapéta.Ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan szivaccsal tisztítható.

 

 

Mosható

mosható

 

Ahol ez a szimbólum látható, azokról a tapétákról szappanos  vízzel el lehet távolítani a szennyeződéseket. Az olajok, zsírok és oldószer alapú foltok valószínűleg nem eltávolíthatóak.

 

 

Extrán mosható

extrán mosható

 

Nedves ruhával és szappanos vízzel  letörölhető a legtöbb szennyeződés a tapétáról. Néhány zsíros folt eltávolítható ha azonnal foglalkozol vele!

 

 

Súrolás álló

súrolás álló

 

Ez a fajta tapéta bírja legjobban a tisztítást. Szivaccsal vagy puha kefével, mosó és súrolószerrel is karbantartható. Az olajokat és zsíros foltokat is el tudjuk távolítani a tapétáról, ha azonnal foglalkozunk vele!

A levél mintás tapéta gyártójáról:

A 19. század óta az emberek tapétákkal tették otthonukat a világ legszebb helyévé. A Rasch ennek az időszaknak az egyik úttörője, és stílusos örökségünk több mint 150 éve készít gyönyörű művészetet a falakra. A céget jelenleg a Rasch család ötödik generációja irányítja. A szobáknak egyedi karaktert adnak, és a szépség és a szeretet hozzáadásával kívánatos helyszínekké alakítják őket. A márka mindig is a kiváló minőséget, a kifinomult dizájnt és a tapétaművészet legújabb technológiáinak és fejlesztéseinek folyamatos követését jelentette.  Ezeknek a trendeknek a figyelembe vétele és a saját maguk meghatározása régóta bevált és megbízható megközelítés a családi cégnél.  Ezek útjelző táblákként szolgálnak, hogy a természet szerelmesei, a klasszicizmus hívei, a modern hipszterek, a mainstream kultúra szerelmesei és azok, akik csak szeretik a szépet, gyorsan és egyszerűen megtalálják a megfelelő háttérképet.

Minta

Leveles

Stílus

Modern

Színek

Többszínű

Érdekelhetnek még…