03 Minnie szőnyeg

02 Minnie szőnyeg
02 Minnie szőnyeg
2022.05.13.
01 Minnie szőnyeg
01 Minnie szőnyeg
2022.05.13.
Mind

03 Minnie szőnyeg

8 490 Ft15 990 Ft bruttó

A Disney Minnie szőnyeg kiválóan alkalmas gyerekszobákba, mert könnyen porszívózható és mosható is.

Szállítási idő: 2-3 munkanap

Cikkszám: Minnie/T/03 Kategória: Címke:

Minnie szőnyeg tulajdonságok:

  • Anyaga: 100% PA, alul gumi borítás (nem csúszik)
  • Súly: 1250 g/m2
  • Vastagság: 5 mm
  • Moshatóság: 40*-on, fektetve szárítandó

A Minnie szőnyeg márkáról:

Az 1920-as évek rajzfilmstúdiójának szerény kezdeteitől a szórakoztatóipar kiemelkedő nevéig a mai Disney büszkén folytatja örökségét.A The Walt Disney Company küldetése, hogy szórakoztassa, tájékoztassa és inspirálja az embereket szerte a világon. A páratlan történetmesélés erejével, tükrözi azokat az ikonikus márkákat, kreatív elméket és innovatív technológiákat, amelyek a világ vezető szórakoztatóipari vállalatává teszik. A Disney vezetői csapata felügyeli a vállalatot, amely a világ legelismertebb és legkedveltebb márkáinak otthona. A Walt Disney Company leányvállalataival együtt vezető, szerteágazó nemzetközi családi szórakoztató- és médiavállalkozás. Magában foglalja a Disney parkokat melyek rendkívüli élményeket adnak. Ezen kívül a márka rengeteg termékeket is forgalmaz. A Disney média a  szórakoztató terjesztést és négy tartalmi csoportot – Stúdiók, Általános Szórakozás, Sport, Színház- lineáris platformok tartalmának fejlesztésére és előállítására összpontosít.


Tisztítási és kezelési útmutató:
Szőnyeged szépségének megőrzése és hosszú élettartamának biztosításának érdekében elengedhetetlen a napi, illetve a folyamatos porszívózás. A Felületi szennyeződések (porszemcsék vagy állatszőrök) így könnyen eltávolíthatók, egészen addig, míg mélyen be nem ágyazódnak az szőnyeg szövetébe. Ügyelj arra, hogy a szőnyeg porszívózása során ne használd a porszívó kefés kiegészítő fejét, mert a szálakat ezzel roncsolhatod.

A hosszú szálú szőnyegeket rendszeresen ki kell rázni, hogy a szennyeződések ne ülepedjenek le a szálak tövéhez.

Nagyon fontos, hogy a nagyon puha szőnyeget azonnal a szennyeződést követően kezelésbe vegyük.
A tisztítás során mindig fehér, tiszta pamut kendőt használj, a foltot itasd fel és soha ne dörzsöld szét!
Addig ismételd ezt az eljárást, amíg a szennyeződés végleg eltűnik.

Sose használj sok vizet a tisztításkor – ez hatványozottan igaz a viszkóz- és a szizál szőnyegek esetében. A túlzott vízhasználat a szőnyeg deformálódását és vízfoltok kialakulását okozza.

A tisztítás megkezdése előtt minden esetben végezz próbatisztítást a szőnyeg kevésbé feltűnő részén és győződj meg a választott módszer helyességéről, mert egyes szőnyegek elszíneződhetnek vagy kifakulhatnak. A foltokat minden esetben kívülről, a folt peremétől befelé a folt középpontja felé haladva kezelj.

Méretek (cm)

130x170cm, 80x150cm

Színek

Rózsaszínes árnyalatok

Minta

Minnie

Érdekelhetnek még…