Fa padlóburkolat, mire vigyázzak?
2017.05.12.
Ismerkedj meg a szőnyeg típusokkal!
2017.06.13.
Mind

Fa padlóburkolatok fajtái

 

A fapadlóval mellé fogni nem lehet, mind klasszikus, modern vagy minimál enteriőr mellé választható. A fa színtónusa meghatározza, hogy a mintázat mennyivel erőteljesebb és karakteresebb. Választásnál a színek összhangját is vegyük figyelembe. A padló színe a szoba hangulatát is megteremti.

A világos színű padló nagyobbá teszi a szobát, vagy legalábbis az érzésünkre mindenképpen nagyobb lesz! A világos padló visszaveri a fényt, az apró kis szoba egyből nem tűnik zártnak. A világos színekkel tisztaságot és nyugalmat érhetünk el. A világosabb fapadlók, mint a nyír, fenyő, fehér tölgy, kanadai juhar vagy a szürkésebb árnyalatú kőris szolidabb választások, ami mellé karakteresebb bútorokat választhatunk. Az élénkebb vagy sötétebb falak színe is jól párosul, ezekkel a fapadlókkal.

A markánsabb vörös tölgy, dió, cseresznye padlók önmagukban is nagyon karakteresek a sötétebb tónusukkal. Tökéletesen kombinálhatóak nude bútorokkal és anyagokkal. A harsány és sötét színeket kerüljük. Az utóbbival a sok sötét színnel barátságtalanabb hatást eredményezhet, főleg kisebb helyiségekben. A bükk fapadlót bátrabban variálhatjuk színekkel.  Ennek a fának az árnyalata valahol a két csoport között helyezkedik el.

Érdekel, milyen hangulatot érhetsz el a padló színárnyalatával, felületkezelésével és kiegészítőivel? Olvasd el cikkünket a témában. Hasznos ötleteket adunk, hogy egy helységet a fapadlóval, hogyan tudsz nagyobbá alakítani!

Fejben már összeállítottad, hogy milyen lesz majd az új padlód? Szuper! Kérj árajánlatot tőlünk! Mindig van egy jó ajánlatunk!

Kérdésed lenne?

Írj nekünk a padlotanacsadas@trendpadlok.hu címre vagy kérd HOME SERVICE szolgáltatásunkat!

 

Nagyszerű, elolvastad! Oszd meg a világgal is!

Comments are closed.