Adventure Doncaster Tölgy

Adventure Philadelphia Tölgy
2016-04-28
Trend Struktur Rough Sawn Tölgy XL
2016-04-28
Mind

Adventure Doncaster Tölgy

3790 Ft

Ft/m2 értendő

Vastagság: 8 mm

Kiszerelés: 2,057 m2/doboz

Panel formátum és felület: Premium dilen panelformátumú laminált padló,nem szinkronnyomott felülettel, körbe fózolva

Kopásállóság:AC 4/NK32

 

Cikkszám: 29950 Kategóriák: , Címkék: ,

 

  • Ismerd meg a parkettát, ami hosszú évig lesz otthonod ékköve – a parkettát, amelyet a világ egyik legprofesszionálisabb parketta gyártója készít egy németországi kisvárosban.
  • A gyártott termékek alapanyagai nagy részben természet közeli állapotban karbantartott erdőkből származnak, mely FSC® Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa tanúsítványt nyert el (Forest Stewardship Council).
  • A Megaloc egy fantasztikus zár alkalmazás. Ez a különleges zár a panelek rövidebb oldalán helyezkedik el. A rendszer kétszer gyorsabb lerakást biztosít, miközben átlagfeletti padlóstabilitást garantál. Ezt majd Ti is észreveszitek, hogy egy Classen parkettát mennyivel könnyebb lerakni.
  • Az EasyConnect az, aminek köszönhetjük, hogy a padlók egyetlen kattintással a helyére kerülnek. A Classennél ráadásul tökélyre fejlesztették a megoldást, hiszen tesztek egész sora garantálja a tökéletes illeszkedést, és ezáltal a maximális tartósságot. Figyeld majd meg, miután leraktál egy Classen padlót, hogy még extrém terhelés esetén sem lesz mm-es rés sem két padló rész között.

 

Classen laminált padló megrendelés

A *-gal jelzett mezőket kötelező kitölteni. Regisztrálni nem szükséges a rendeléshez!
Szín

Tölgy