Variációk egy témára – Avagy a fa padlók felületképzésének típusai
2017-04-24
Az összeillesztés lehetőségei
2017-04-30
Mind

A minőségi parketta titka-Kährs

Az otthonunk az a hely, ahova hazatérünk megpihenni egy fárasztó nap után. Egy hely, ahol biztonságban érezhetjük magunkat, és ahol létrehozhatjuk a saját világunkat. Ehhez pedig tökéletes felszerelés jár, személyre szabott kiegészítőkkel és ideálisan elrendezett, praktikus bútorokkal.

És természetesen minőségi parkettával

A svéd Kährs már 1857 óta biztosítja a kiváló fapadlókat. Tradicionális és természetes lehetőséget kínál az otthonok számára, hiszen a gyárból „kigördülő” parketta darabok egytől-egyig ökológiai szempontokat figyelembe véve, a legszigorúbb feltételeknek megfelelően készülnek. A cég az elmúlt 150 év során piacvezetővé vált, hiszen az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően immár a legmodernebb technológiával készülnek a burkolati elemek.

És mégis miért a Kährs legkeresettebb Európában?

A szilárd anyagok esetében mindig számolnunk kell egy bizonyos mértékű hőtágulással. Az építkezések során különösen is fontos, hogy kalkuláljunk ezzel, hiszen máskülönben néhány év múlva komoly problémák alakulhatnak ki. A Kährs fapadlók a rendkívül stabil Woodloc5S rendszernek köszönhetően azonban dilatáció nélkül lerakhatóak. Így a panelek szorosan illeszkednek egymáshoz, és ellenállnak a klimatikus változásoknak is.

A cég által gyártott fa parketták a kopásállósági teszteken is kiválóan vizsgáztak. Az extrém erős és tartós felületkezelésnek köszönhetően ugyanis a fa minden körülmény között megtartja az eredeti állapotát, így tehát a Kährs rendelkezik a legtartósabb karcálló felülettel. A nagymértékű ellenállást és a parketta védelmét segíti az is, hogy a lamellákat azok oldalain is megragasztják.

A Kährs hosszútávú megoldást kínál, nem csak néhány évre biztosítja a kiváló burkolatot. A modern technológiának köszönhetően remek faparkettát ajánl, amire 30 éves garanciát vállal. Ráadásul a burkolat könnyedén karbantartható, hiszen a cég komplett rendszert kínál az ápoláshoz is. Ennek köszönhetően tehát a minőségi padló nem csak a saját, hanem gyerekeink otthonát is szépítheti.

 

A 150 éves fennállása során piacvezetővé vált Kährs a minőségi faburkolat képviselője. A gyárban innovatív technológiával, ellenőrzött körülmények között készülnek a rendkívüli kopásállóságú burkolati elemek, amelyekből bárhol elkészülhet az otthon tökéletes padlója.

Kérdésed lenne?

Írj nekünk a padlotanacsadas@trendpadlok.hu címre

Vagy kérd HOME SERVICE szolgáltatásunkat

Comments are closed.