A padlószőnyeg átka
2017-05-05
Minőségi padlóburkolat fával
2017-05-12
Mind

Magasfényű padlók

A magasfényű laminált padló dicsérete

Lopj egy kis luxust az otthonodba!

A fa parketták felületkezeléseiről már több ízben is írtunk, például itt és itt, de a laminált padlóról még nem esett szó. Padlószakértő blogunkban ezúttal a magasfényű változatot mutatjuk be.

A magasfényű laminált padló akkor lesz igazán jó választás a számodra, ha szereted a különleges és gyors megoldásokat. Nem kell csiszolni, lakkozni, csak lerakni, és már lehet is benne gyönyörködni. Egyedisége miatt pedig igazán figyelemfelkeltő, a vendégeid a csodájára fognak járni.

 

Modern és luxushatású

A luxus érzetét közvetíti, frissességet sugároz, de előnye nem merül ki ebben. Fényességének köszönhetően növeli a térérzetet, így kis alapterületű helyiségekbe különösen előnyös. Különleges hatást kelt, ahogyan visszatükrözi a tárgyakat.

Érdekes, hogy a magasfényű laminált padlót főként a modern stílus képviselői választják, a rusztikus stílus imádói a matt változatot részesítik előnyben.

Modern vonulat ide vagy oda, remekül passzolnak hozzá akár a gyarmati, viktoriánus bútorok is.

 

Ha magasfényű, akkor elsődleges az ápolása

Nem lennénk egészen őszinték, ha nem említenénk meg a tényt, hogy a magasfényű laminált padló csak azoknak való, akik kényesen ügyelnek annak tisztaságára és épségére.

A fényes felületnek van ugyanis egy olyan tulajdonsága, hogy könnyebben karcolódik és kopik. Ha pedig oda nem figyelő tulajdonos keze ügyébe kerül, egykönnyen csúnya lesz, és tovatűnik az egykor oly vonzó fényessége. Egy szó mint száz, ilyen padló csak annak való, akinek van kedve és energiája az ápolására.

 

Most akkor döntsük el, valóban csúszik-e

Ez fogós kérdés, mert attól függ, hogy mihez hasonlítjuk. Ha egy matt felületű és egyben dombornyomott, fa-hatású laminált padló az összehasonlítás másik alanya, akkor igen, attól sokkal jobban csúszik. De ez evidens.

Ha úgy érzed, húz a szíved a magasfényű megoldáshoz, nézd meg az ilyen típusú, minőségi padlóinkat!

 

Kérdésed lenne?

Írj nekünk a padlotanacsadas@trendpadlok.hu címre

Vagy kérd HOME SERVICE szolgáltatásainkat

Comments are closed.